Nieuwsbrief versturen

Postbus

Een nieuwsbrief versturen is niet moeilijk

Het maken en verzenden van digitale nieuwsbrieven gaat niet 100% automatisch. NieuwsSprinter kan u wel een eind op weg helpen:

Stappen bij het versturen van een nieuwsbrief

  1. Bij het afsluiten van het abonnement krijgt u een persoonlijke instructie op locatie.
  2. Bestaande adressen kunnen ge´mporteerd worden in NieuwsSprinter.
  3. U kunt aanmeldingen, afmeldingen en wijzigingen automatisch laten verwerken in NieuwsSprinter. Hierdoor zijn deze adressen altijd up-to-date.
  4. Wanneer u -eenmalig- een CMS-template laat maken in uw huisstijl hoeft u per verzending alleen de tekst en de afbeeldingen in te vullen.
    (Een CMS-template is maatwerk. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf een layout te maken. U levert dan iets aan gebruiksgemak in.)
  5. Per verzending is een test nodig of alles er goed uitziet. Vervolgens kunt u op de verzendknop drukken!

Logging bij het versturen van nieuwsbrieven

Er wordt gelogd naar welke adressen de nieuwsbrief is verstuurd. Mocht er onverhoopt een storing optreden dan is precies bekend tot waar de mailing is gekomen en kunt u daarna de mailing doorstarten. Daarmee worden doublures in verzending voorkomen.
Het is zelfs mogelijk om een verzending handmatig af te breken en later te hervatten. Het zal u natuurlijk niet overkomen, maar soms bedenken mensen tijdens het verzenden dat er iets niet klopt aan de mailing.... dan kan de mogelijkheid tot handmatig ingrijpen een geluk bij een ongeluk zijn.

Extra functies bij het verzenden

Natuurlijk valt er meer te vertellen. Bijvoorbeeld over het automatisch verwerken van de bounces (foute adressen) en het inzicht in de kliks die uw nieuwsbrieven opleveren. We geven u graag tips over het verbeteren van het resultaat van uw e-mailingen. Indien gewenst kunnen wij een deel van de werkzaamheden op dit gebied voor u verzorgen.
NieuwsSprinter heeft een uitgebreide Nederlandstalige Help. Een gratis helpdesk staat u terzijde.


Meer informatie over nieuwsbrieven versturen