Nieuwsbrief software

Brievenbussen

Outlook: geen ideale software voor nieuwsbrieven

Mailings naar een kleine groep lezers kunnen verstuurd worden gemaakt en verzonden met gewone e-mailprogramma's zoals Outlook. Bij de simpelste methode stuurt u iedereen een bcc, beter is het gebruik van een adreslijst. Het verzenden zelf verloopt niet altijd even duidelijk waardoor de mailing (per ongeluk) soms een tweede keer wordt verstuurd. Dat laatste komt bij de ontvanger als niet-professioneel over.

Lees meer over het verzenden van nieuwsbrieven met mailingprogramma's zoals Outlook

Gespecialiseerde software voor het verzenden van nieuwsbrieven

Speciale programma's op uw eigen pc of netwerk bieden meer functionaliteit. Er zijn enkele nadelen aan verbonden: u moet ze zelf installeren waarbij u bijv. te maken krijgt met instellingen van uw firewall. Soms moet u voor ondersteuning of nieuwe versies betalen. Bij het versturen van grotere aantallen berichten kan uw provider bezwaren maken of moet u een special abonnement afsluiten. Als uw server of domeinnaam op een zwarte lijst komt te staan is dat erg lastig, zeker als uw gewone e-mailverkeer dan ook geblokkeerd wordt.
Bij een webbased (cloud) programma zoals NieuwsSprinter gelden dit soort bezwaren niet of veel minder. Updates worden automatisch geïnstalleerd zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw berichten. Het automatisch verwerken van bounces biedt niet alleen gemak. Het houdt uw addressenbestand up-to-date en voorkomt dat u op een zwarte lijst komt doordat er teveel niet-afleverbare berichten worden verstuurd.

NieuwsSprinter : nieuwsbrief programma met extra's

NieuwsSprinter is nieuwsbrief software van een nieuwe generatie; van alle gemakken voorzien, met toevoeging van statistieken en geschikt voor maatwerk!

Bekijk alle opties, en let op de geringe kosten: versies en prijzen.

Vrijblijvend proberen? Vraag een gratis testaccount aan!

Lees ook